Reziliență în educație – Bune practici la Școala Gimnazială Metropolitană A.R.C.

Reziliență în educație – Bune practici la Școala Gimnazială Metropolitană A.R.C.

 

 •  

  BUCURESTI – 20 aprilie 2021

  Comunicat tip General in Educatie / Cultura

  Fundația Romanian Business School și Școala Gimnazială Metropolitană A.R.C. din București vă invită miercuri 21 aprilie 2021, ora 19:00, la Ziua Ferestrelor Deschise! O întâlnire live pe facebook cu profesorii noștri și echipa de management . Vă vom prezenta viziunea și experiențele noastre și vă așteptăm cu întrebări și comentarii pe pagina de facebook a evenimentului.

  Anunt de deschidere a inscrierilor

  Anunt de deschidere a inscrierilor

   

  Într-un mediu fluid, cu încercări succesive și incoerente de reformare a sistemului de învățământ public,  am început în  2005 un proces inovativ de creare a unei alternative private în educație, care s-a dovedit o abordare de succes într-o societate în transformare, dinamică, bulversată de crize economice și, în prezent, în criză sistemică profundă accentuată de pandemia de Covid 19. Aceasta din urmă reprezintă  și cel mai relevant test al premisei pe care s-a construit  Școala Metropolitană ARC: adaptarea (reziliența).

  Vă inivtăm să intrați în dialog cu noi:

  https://www.facebook.com/events/448205486276514/

  De la început, Școala Metropolitană   A.R.C. și-a propus  să ofere un model de referință pentru o organizație care se construiește prin  interacțiune, parteneriat, feedback de la stakeholderi, adaptare, management deschis și creativ.

  Câteva repere ale educației în instituțiile de educație înființate și finanțate de Fundația Romanian Business School: curriculum național și elemente  de curriculum IB; Cursuri de excelență, dar și laboratoare de pregătire pentru elevii nou-veniți în școală, în vederea acoperirii diferențelor de pregătire și adaptării la standardele școlii; program intensiv de predare a limbii engleze, limba germană, a doua limbă studiată începând cu clasa a II-a, profesor nativ de limba engleză, nouă profesori de specialitate și cursuri integrate ( Multiculturalism în limba engleză – curs creat de profesorii școlii) la nivelul primar, pe lângă mentorul clasei (profesor pentru învatamant primar); program de pregătire intensă pentru clasa a VIII-a, la limba română și matematică; cluburi : arte, pian, debate în limba română și engleză, antreprenoriat, limbă și cultură spaniolă, germană, franceză, Yoga și Aikido, fotbal, rugby tag, șah; programul permanent de promovare a inter – trans – și multi-disciplinarității – competiția internă de proiecte “ARC spre VIITOR!” Profesorii noștri au experiență  relevantă atât în sistemul public, cât și în cel privat, majoritatea cu gradele I și II, restul având definitivatul în învățământ, la care se adaugă formări în domenii conexe, cursuri postuniversitare, mulți fiind formatori pe domenii de educație și conexe.

  Școala Metropolitană A.R.C. este acreditată la toate nivelurile de studiu (preșcolar, primar, gimnazial).

   

  Despre FUNDATIA ROMANIAN BUSINESS SCHOOL-SCOALA METROPOLITANA ARC

  Şcoala Metropolitană ARC – Viitorul începe aici

  Înfiinţată în anul 2008, Şcoala Metropolitană ARC este acreditată de către Ministerul Educației Naționale, prin ordinul de ministru numărul 3635 din 29.04.2013, trecând prin toate fazele de evaluare, recunoastere și certificare a calităţii educaţiei oferite. Școala funcționează în prezent pe 3 niveluri de studiu (preșcolar, primar și gimnazial).

Reziliență în educație – Bune practici la Școala Gimnazială Metropolitană A.R.C.
Scroll to top